[ annonse ]
1. desember 2016

Satser etter 11 år i Norge

Skrevet av 
[ annonse ]

Thailandske Fongchan Sawaengngoen har bodd i Norge i 11 år. Nylig åpnet hun salongen Champa i de tidligere lokalene til Asia Mat i Langesund. Fongchan har ikke drevet salong tidligere, så hun er spent på mottakelsen. Hun tilbyr både hårklipp, vasking, farging etc, og har også massasje. 

Fongschan har drevet med thaimassasje hjemme på Gjærseth, melder lokalavisa Porsgrunns Dagblad. Der har hun også hatt en del  kunder på frisørtjenester. Hovedinntektskilden har imidlertid vært jobben i produksjonen på Diplom-Is i Brevik i mange år. 

Den hardtarbeidende thaien har papirer både som frisør og massør fra Thailand. Nå skal de altså settes på prøve. Hun sier til avisa:

– Jeg skal ta imot kundene til klipp og til massasje selv. Derfor vil det nok være nødvendig med timebestillinger i stor grad etter hvert. Jeg har noen faste kunder på massasje allerede, og jeg liker veldig godt å drive med det.

På bildet sees hun i full gang med å klippe en av kundene, ved navn Arnfinn Gulliksen. Hun tar både timebestilling og drop-ins. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 12/2016 – 1. desember 2016)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)