[ annonse ]
1. januar 2017

Føler seg norsk på bussen

Skrevet av 
[ annonse ]

Aftenposten intervjuet før jul 24 ungdommer med bakgrunn fra 24 ulike land. Pailin Berg fikk representere Thailand. Hun er født og oppvokst i Norge med thailandske foreldre. Hun forteller at hun som barn ofte var forvirret over identiteten sin. Hun tenkte ofte over hva hun egentlig skulle definere seg som, thai eller norsk. Pailin skryter av menneskene i oppvekstmiljøet. Ingen la noe press på henne om å definere seg som det ene eller det andre.

Aftenposten spurte om når hun følte seg mest norsk: – Når jeg sitter på bussen og ser noen jeg halvveis kjenner. Jeg gjør alt jeg kan for å late som jeg ikke ser personen, og håper om at vedkommende gjør det samme, haha.

Hun forteller at hun ikke følte seg spesielt norsk da hun ble med venninnen og hennes familie på «Putti Plutti Plott» og ikke kunne en eneste sang. Hun forteller også om den gangen hun lurte på hvem Trond-Viggo Torgersen var. Da var reaksjonen et rungende «Hva?»

Pailin synes det føles dømmende når noen spør hvor hun er fra. Hun liker ikke det.

Den høytiden hun liker best i Norge er julen. Hun synes det er fint å synge julesanger og mener det er helt greit at man feirer jul på skolen. Hun liker julegrøt, pinnekjøtt og julebrus. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 1/2017 – 1. januar 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)