[ annonse ]
1. mars 2017

– Har vært en kjempesuksess

Skrevet av 
[ annonse ]

Phantipa Pearce – med kallenavn Ann – kommer ikke til å åpne noen innendørs restaurant på Kongsvinger. Hun har lave kostnader med sin lille vogn, og det fungerer godt.

Ann sier til lokalavisa Glåmdalen: – Jeg elsker å stå her så jeg kommer nok ikke til å flytte inn noen steder. Å stå her har vært en kjempesuksess. Og at jeg ikke har en restaurant eller et butikklokale gjør at jeg kan holde lave priser, noe kundene setter stor pris på.

Det er ett år siden Ann åpnet sin thaimatservice. Hun har fått lov å stå utenfor Plantasjen på Langeland, og har en god kundestrøm. Mange av kundene jobber i området og er blitt faste innslag hos Ann.

Lokalavisa har intervjuet flere av dem. Den ene, Andreas Sorknes fra Fliseksperten AS, sier følgende: – Vi oppdaget Ann og vogna ved en tilfeldighet. Det var mens vi jobbet i området her og skulle ha kebablunsj. Det er det slutt på nå. Nå er det bare thaimat som gjelder for oss.

Sorknes fremhever spesielt at Ann er rask til å lage mat så det er kort ventetid.

Ann kunne importert råvarene sine selv, men velger isteden å kjøpe råvarer i Kongsvinger. Hun gjør det for å støtte lokal handel, sier hun. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 3/2017 – 1. mars 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)