[ annonse ]
1. april 2017

Fra Phuket til Kolvereid

Skrevet av 
[ annonse ]

Amon Amonrat eier en massasjesalong i Phuket, hvor hun har mellom to og seks ansatte avhengig av sesong. Men det var ikke nok. Etter at hun ble gift med en nordmann har det blitt to nye salonger, en i Bindal og den siste er nå lagt til Kolvereid.

Tittelen til lokalavisa Ytringen vekker oppsikt. Den sier «Løser opp stive muskler og forknytte holdninger». Men det er ikke holdninger til thaimassasje det siktes til, men snarere den mye omdiskuterte kommunesammenslåingen som er underveis i denne delen av Nord-Trøndelag.

Amon er gift med Petter Dypvik. Det er han som hjelper til å ta imot timebestillinger. Amon snakker foreløpig mest engelsk. Hun er imidlertid ikke redd for å jobbe. Kommer det et ønske om en massasjetime på for eksempel søndag kveld sier hun ikke nei takk til kunden.

Massasjesalongen i Kolvereid skal være eneste i sitt slag i Nærøy kommune. Amon har en lang liste over typer av massasje, inkludert sportsmassasje og noe som kalles svensk massasje.

Ekteparet regner ikke med å tjene millioner på dette, men Petter Dypvik sier at det bidrar til en meningsfylt hverdag. Han sier at det ikke er enkelt å finne seg jobb når man er nyankommet til Norge. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 4/2017 – 1. april  2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)