[ annonse ]
1. desember 2018

Løshunder ut av Bangkok

Skrevet av 
[ annonse ]

Myndighetene i Bangkok gir nå offentlig ansatte i femti av byens distrikter opplæring i å fange løshunder. Ordføreren i byen Aswin Kwanmuang innrømmer overfor avisa Daily News at tiltakene i byen hittil ikke har vært tilstrekkelige til å gjøre noe med problemet. Kun vaksinasjon og sterilisering holder ikke tritt med utviklingen i populasjonen, så nå skal de begynne med å fange hunder og sende dem vekk.

De fangede hundene vil bli registrert og sjekket for sykdom. Deretter vil de bli vaksinert og sterilisert og sendt til en hundefarm i Uthai Thani. Ifølge Daily News kan denne farmen ta kun 8000 dyr, så det blir nok raskt behov for flere farmer. Alternativet er at løshundene avlives, som forfektes av enkelte når temaet dukker opp på sosiale medier, men ordføreren har bedyret at hunder ikke vil bli avlivet. 

Ordføreren oppfordrer frivillige organisasjoner til å fortsette sitt arbeid som før. Hittil er det frivillige organisasjoner som har stått for mesteparten av arbeidet med løshunder i Bangkok. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 12/2018 – 1. desember 2018)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)