[ annonse ]
Vi talte over hundre løshunder på en kort runde på Jomtien Beach. Vi talte over hundre løshunder på en kort runde på Jomtien Beach. Foto. Dag A. Ekeberg
10. mars 2019

Vil rydde opp på Jomtien Beach – fortsatt mange løshunder

Skrevet av 
[ annonse ]

Viseordføreren i Pattaya erklærte i slutten av februar at de skulle gjøre noe med løshundproblemet på Jomtien Beach. Men foreløpig er det ingen spor til endringer.

 

26. februar arrangerte viseordfører i Pattaya, Manote Nongyai, en befaring for kommuneansatte på Jomtien Beach. Årsaken var at myndighetene hadde mottatt klager på aggressive løshunder. 

Nongyai beordret ifølge Pattaya Mail at hundene ble fanget, sterilisert og vaksiner, og deretter kjørt til en hundegård. Det er hundefangerne i byen som har ansvaret for dette. Han beordret også kommunens renholdspersonale til å rydde opp etter hundene.

 

I dag, 12 dager senere, er det ingen forandring å spore på Jomtien Beach. På en kjapp runde talte vi over hundre løshunder. Årsaken er som Thailands Tidende rapporterte i juni i fjor at byens hundegårder er full. 

 

Thailands Tidende har to ganger tidligere intervjuet hundefangeren i Pattaya. Første gangen, i 2016, ba han våre lesere melde fra om løshunder. Andre gangen bekrefte han at det ble stadig flere av dem, for de har ingen steder å gjøre av hundene.

 

[ annonser ]

LES: – Si fra om løshundene

LES: Stadig flere løshunder i Pattaya

 

Nylig ble en finsk gutt bitt av løshunder i Ao Nang. Myndighetene lovet da som vanlig å gjøre noe med problemet, men erfaringsmessig skjer det lite.

 

LES: Finsk gutt til sykehus i Krabi etter hundebitt

(© Thailands Tidende 10. mars 2019)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)