Leder Tore Skifjeld i Foreningen for thaimassører i Norge, her sammen med Kona Angkana, som er styremedlem i foreningen. Leder Tore Skifjeld i Foreningen for thaimassører i Norge, her sammen med Kona Angkana, som er styremedlem i foreningen. Foto: Privat
10. juni 2017

Thaimassasje: Forening klager på politiet

Skrevet av 

Det har de siste månedene roet seg med politiaksjoner mot massasjeklinikker. Kanskje skyldes dette at Forening for thaimassører i Norge har satt advokat på saken. 

 

Det var i mars i år at foreningen ropte varsku. De hadde da opplevd at flere i bransjen hadde hatt besøk fra kontrollorganer som politi, arbeidstilsynet og skattemyndighetene, og de fikk klager på dårlig oppførsel.

– Våre medlemmer opplever å bli forhåndsdømt og diskriminert og til dels overkjørt av det offentlige, uttalte leder Tore Skifjeld i Foreningen for thaimassører i Norge.

Han sier til Thailands Tidende nå:

– Det stemmer at en advokat har sendt brev til spesielt politiet, som har oppført seg klandreverdig i forbindelse med kontroller de har utført.

– Har dere fått noe svar på denne henvendelsen ennå?

– Politiet ønsket en nærmere forklaring om disse hendelser og om hvor dette har foregått. Vi holder på med en dialog om dette, men det er pr i dag ikke noe nytt.

[ annonse ]

Skifjeld sier imidlertid at kontrollene nå har stilnet av.

 

LES: Gigantisk massasjemulkt i Oslo

LES OGSÅ: Massører føler seg mistenkeliggjort

 

I juni i fjor hadde Thailands Tidende et oppslag om at thaimassører følte seg mistenkeliggjort. Da hadde ca. femti av foreningens medlemsbedrifter hatt besøk av myndighetene.

– Myndighetene tror tydeligvis at alle i vår bransje driver ulovlig, og pålegger dem det ene etter det andre, sa lederen til oss da.

– Når det gjelder seksuelle tjenester er det nulltoleranse for dette i foreningen, poengterte han.

 

LES: Ønsker seriøsitet i massasjebransjen

 

Kulturfestival i dag – ny massasjeforening

I dag er det thailandsk kulturfestival i Stavanger, i regi av massasjekrefter. En av disse er en nyopprettet forening som heter Nuad Thai Forening, som er en forgrening fra Norsk massasjeforening. Vi har oppnådd kontakt med leder i foreningen Kjetil Prestesæter, men han er opptatt med å arrangere kulturfestivalen så han har bedt om litt tid på å svare. Prestesæter har i mange år drevet massasjesalongen Vel & Være på Grunerløkka i Oslo.

Det er Chutikarn Eskeland som er kontaktperson for thaimassører i Norsk massasjeforening, og det er også hun som er kontaktperson for den nye foreningen. Hun har foreløpig ikke svart på vår henvendelse.

(© Thailands Tidende. 10. juni 2017)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Nyoppusset leilighet - Pattaya
( / Leilighet selges)

Nyoppusset leilighet - Pattaya

Pool Villa sentralt Hua Hin
( / Til salgs)

Pool Villa sentralt Hua Hin

Condo 1 soverom Jomtien
( / Leilighet til leie)

Condo 1 soverom Jomtien

Thailand i Norge