[ annonse ]
1. juni 2017

Håper på klaff tredje gang

Skrevet av 
[ annonse ]

Det er ikke alle steder i Norge man kan lykkes med thaimat. Det vet nå Sangar Thoejar og Kjell Normann Olsen – fra henholdsvis Sukhothai og Arendal. Ekteparet hadde bestemt seg for å tilby thaimat fra en vinterisolert vogn innredet med et moderne kjøkken. Til avisa Telen forteller Kjell at han først forsøkte å få en god plassering til vogna i hjembyen Arendal, uten å lykkes. I fjor hadde de vogna i Treungen. Der ble det veldig stille da vinteren kom, forteller han. Tredje forsøk ble Nesøya i Notodden, der gatekjøkkenet åpnet 1. mai. Paret har leid seg hus i området og satser fullt og helt på dette.

–  Vi får bare prøve, og så langt ser det lovende ut. Det har vært et jevnt sig av kunder her, forteller Sangar til avisen.

Kjell forteller at de har fått hjelp fra det halvoffentlige næringsutviklingsselskapet NUAS – Notodden Utvikling AS. Dette er et aksjeselskap hvor Notodden Kommune eier drøyt halvparten og Hydro, Tinfos og Notodden Næringsforening eier resten.

På menyen finnes 24 retter, mange som involverer nudler, og det er ikke sterkt krydret. 

Paret traff hverandre i Rayong. Kjell inviterte henne til Sverige, der han jobbet for tiden. Sangar har bakgrunn fra produksjon av harddisker, men nå satser begge to på thaimat som heltidsgesjeft. 

Hvorfor Notodden? Jo, det hadde seg slik at Kjell tok med Sangar på en tur rundt om i landet i bobil. Han ville vise henne fjordene og Vestlandet. De stoppet og lå over på bobilcampen i Notodden, og begge tenkte allerede da at her var det veldig fint, forteller Kjell Normann Olsen til Telen.

(© Thailands Tidende. Utgave 6/2017 – 1. juni 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)