[ annonse ]
1. juni 2017

Massasje skal redde downtown Porsgrunn

Skrevet av 
[ annonse ]

Politikere og næringsdrivende i Porsgrunn var så glade for å få thaimassasje i sentrum at de sendte ordføreren til åpningen. Det hele ble dekket av Telemarksavisa, som siterte ordfører Robin Kåss på at variasjon i tilbud i sentrum gjør det lettere for andre næringsdrivende.

Gårdeier Geirr Frønes gikk enda lengre, han sa: – Vi kan ikke bare ha matservering som åpner på ettermiddager og kvelder i sentrum, vi må ha forretninger i gatene også.

Det er Suchada Bunprachuap som har åpnet Grenland thaimassasje i Storgata i byen. Hun har tidligere jobbet i en salong i Skien, men har altså nå startet for seg selv, inkludert to ansatte massører.

Det nye massasjetilbudet er raskt ute med å poengtere overfor avisa at de er seriøse, underforstått at de ikke tilbyr seksuelle tjenester. De ønsker ikke «oppmerksomhet fra kunder som har misforstått tilbudet i et massasjestudio», står det i artikkelen.

Suchadas ektemann, Bjørn Roald Astrup, forteller at de vil anmelde forholdet dersom det skjer. De har hengt opp en varsomplakat der dette er opplyst.

Gårdeieren skylder på at folk har oppsøkt gale steder i utlandet og har feil assosiasjoner med thaimassasje. Men han sier at det nye massasjestedet er «dønn seriøst».

Massasjesalongen har godkjennelse fra Thaimassørforeningen. De tilbyr også annen massasje og skjønnhetspleie. De har dobbeltrom for ektepar eller venninner som vil masseres sammen. De har også jernstenger i taket, som massørene kan holde fast i når de bruker beina og masserer ryggene til folk.

(© Thailands Tidende. Utgave 6/2017 – 1. juni 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)