[ annonse ]
30. juli 2019

VIDEO: Thailandsk guttelag imponerer i Norway Cup

Skrevet av 
[ annonse ]

14-åringene fra Bangkok Christian College vant alle tre kampene i gruppespillet, hhv. 5–0, 5–0 og 9–0. Gruppen hadde foruten Bangkok-laget kun norske lag – Fet IL, Åmot IF og Torridal IL – og guttene sier i intervju med oss at målet er å vinne hele turneringen, slik de gjorde i fjor.

 

Det er 150 lag fra ni nasjoner som deltar i klassen for gutter som er født i 2005. Her er resultatene fra gruppespillet samt videre kampoppsett.

 

Thaiene møter i morgen onsdag kl. 13.30 (norsk tid) Club Santos Laguna CDMX fra Mexico i 32-delsfinalen. Dette skjer på Lambertseter, for de som vil følge kampen direkte.

 

Dette er det eneste laget fra Thailand i år. Det dreier seg om en privat skole for gutter i Bangkok, og mange av guttene har familie med som heiagjeng.

 

[ annonser ]

Bangkok Christian College er en tradisjonsrik skole for velstående thaier. Skolen ble grunnlagt allerede i 1852, av amerikanske misjonærer. I dag er det imidlertid hovedsakelig buddhister som går der. Kun fem prosent av de 5000 elevene kristne, ifølge Wikipedia. Skolen er stolt av sin engelskundervisning, hvor lærere med engelsk som morsmål har ansvaret. Det skulle gjøre at elvene klarer seg greit på Norway Cup.

(© Thailands Tidende. 30. juli 2019)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)