[ annonse ]
VFS har flyttet til Trendy Office Building midlertidig. VFS har flyttet til Trendy Office Building midlertidig. Faksimile: Google Maps
11. august 2021

Visumsenter i Bangkok åpner igjen – på ny adresse

Skrevet av 
[ annonse ]

Etter flere uker uten visumsenter for folk som vil til Norge, har VFS åpnet et midlertidig kontor.

 

VFS Global, som har oppdraget å ta imot visumsøknader på vegne av norske myndigheter, stengte sitt kontor i Chamchuri Square Building 21. juli. De skyldte på coronaviruset.

 

Nå har de imidlertid åpnet igjen, på et annet sted de også disponerer, nemlig Trendy Office Building i Sukhumvit Soi 13. Det norske visumsenteret har hatt tilhold der tidligere. Første arbeidsdag var mandag 9. august.

 

De nye åpningstidene er mandag og onsdag fra kl. 08 til 12.

 

Vi kontaktet det norske utenriksdepartementet med en forespørsel om dette 30. juli. Da svarte de at VFS i Bangkok holder til i et kjøpesenter og måtte derfor holde stengt inntil videre.

[ annonser ]

 

Faktum er imidlertid at kjøpesentre ikke er stengt i Bangkok. Butikker som selger mat og medisiner er åpne, og restauranter kan selge take-away.

 

Da vi kontaktet UD på nytt for å spørre om de aksepterte denne forklaringen fra VFS, fikk vi vite fra kommunikasjonsavdelingens medarbeider Mari Bangstad at senteret nå er åpnet igjen, på en ny adresse.

 

Hun påpeker at stengningen ikke bare gjaldt visumsøkere til Norge, men også søkere til andre Schengenland som VFS samarbeider med.

(© Thailands Tidende. 11. august 2021)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)