[ annonse ]
De fire rimeligste alternativene er Happybytes, Chilimobil, MyCall og Vipps. Telenor er dyrest. De fire rimeligste alternativene er Happybytes, Chilimobil, MyCall og Vipps. Telenor er dyrest. Foto: Bicanski, Pixnio
14. mai 2021

Store prisforskjeller når du ringer til Thailand

Skrevet av 
[ annonse ]

Det er tjue ganger så dyrt å ringe til Thailand med Telenor som med Happybytes. 

 

De som bor i Norge og ringer mye til Thailand kan tjene store summer på å velge rett mobiloperatør og abonnement. Selv om det er mulig å kommunisere med gratistjenester som Messenger og Skype, er det fortsatt mange som liker å ringe.

 

Dette kom frem hos det norske magasinet Tek.no, som har sjekket prisene for utenlandssamtaler hos tolv mobilfirmaer.

 

Thailands Tidende

Priser (NOK) pr minutt for å ringe fra Norge til Thailand. (Ill: TT, Kilde: Tek.no)

 

[ annonser ]

Thailands Tidende

Priser (NOK) for å ringe og sende SMS fra Norge til Thailand. Happybytes er billigst og Telenor er dyrest. (Ill: TT, Kilde: Tek.no)

 

Prisene i oversikten gjelder for de som ikke har spesielle pakkedealer eller abonnementer. Det gjelder samtaler til mobiltelefoner i Thailand. Å ringe til fasttelefon kan være rimeligere.

 

Telenor er dyrest for generelle brukere, men tilbyr for eksempel også hjemmetelefonabonnementet FriBruk Utland, som kan endre prissituasjonen for de som ringer mye til Thailand.

 

Happybytes er billigst i denne oversikten. Med Happybytes koster det 50 øre per minutt å ringe fra Norge til Thailand. Det er ingen startpris. SMS koster 30 øre.

 

Daglig leder Thomas Sandaker i Happybytes sier til Tek.no at de har den enkle filosofien at kunden skal betale så lite som mulig, ikke så mye som mulig

 

Gudbrandsdal Energi Mobil har et abonnement som heter Verdensborger BETA. Her får du fri bruk av SMS, MMS og tale i EU/EØS samt USA, Thailand og Sveits.

 

MyCall har pakker med ubegrensede ringeminutter til mange land. Thailand er ikke inkludert i disse pakkeløsningene. De har imidlertid løsninger hvor SMS og MMS er gratis til hele verden.

 

MyCall tilbyr imidlertid også et abonnement hvor du velger et land du kan ringe gratis til i et antall minutter pr måned. Her går det an å velge Thailand.

 

Talkmore har også pakker for de som ringer ofte til et bestemt land. For de som ringer mye til Thailand anbefaler de «Ekstra Utland Thailand». Du får da 30 ringeminutter og 300 SMS-er for 99 kroner. Pakken gjelder i 30 dager fra kjøpsdatoen. 

(Thailands Tidende. 14. mai 2021)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)