[ annonse ]
Leserinnlegg: Jeg fant ikke en eneste reell dame på dating app! Faksimile: ThaiCupid.com
21. september 2022

Leserinnlegg: Jeg fant ikke en eneste reell dame på dating app!

Skrevet av 
[ annonse ]

«Jeg kan huske tilbake i tid at ThaiCupid hadde et veldig godt omdømme og av den grunn så valgte jeg å melde meg inn»

 

Jeg henviser til denne artikkelen:

 

LES: Datingsvindel rammer thaikvinner (1. juni 2018)

 

Hvor jeg viser til teksten «Annonsene ville mange oppfattet som klar svindel. Disse er i stor grad luket bort».

 

Jeg kan huske tilbake i tid at ThaiCupid hadde et veldig godt omdømme og av den grunn så valgte jeg å melde meg inn og betale for et medlemskap uten å gjøre noe research om siden på forhånd.

[ annonser ]

 

Jeg skjønte fort at det var svindlere der fordi flere henviste til andre nettsteder hvor man måtte betale. I tillegg merket jeg meg at den generelle engelsken var mye bedre enn det som er «normalen» i Thailand. 

 

Etter hvert så begynte jeg å funderer på om alle profilene var falske. Disse menneskene er veldig utspekulerte og sitter på en stor mengde med private bilder og fremstår veldig overbevisende med andre kontaktmuligheter osv. 

 

Så det jeg gjorde var å spørre hva forskjellige ting betydde på Thai, i formatet «Sabai de mai Khap», som jeg regner med man forstår hva betyr. Men jeg valgte ord og setninger som jeg visste at de mest sannsynlig ikke ville finne på nettet eller var vanskelig å få frem på Google Translate.

 

På denne måten greide jeg å avsløre langt over hundre falske profiler på et drøyt døgn.

 

Med en slik odds så mener jeg at det kanskje ikke finnes én eneste oppriktig dame på ThaiCupid.com som er interessert i dating. Jeg så i hvert fall ingen.

 

Sist i dag fikk jeg en telefon fra Gambia til tross for å ha slettet siden min. Jeg svarte selvfølgelig ikke.

 

Jeg rapporterte flertallet av tilfellene inn til ThaiCupid.com, som de anbefaler å gjøre på sine nettsider. 

 

Om man aldri har vært i Thailand før eller har noen kjennskap til thaier eller thaikulturen så blir man nok lurt trill rundt. Disse svindlerne har masse bilder som passer til alle situasjoner i livet og er med det svært overbevisende. 

 

Jeg er mye i Thailand hvert år og kjenner den generelle thaien veldig godt. Måten de skrev meldinger på, holdninger, tidsforskjell, språkkunnskaper osv, gjorde at jeg mistenkte at det meste var falske profiler. Først så kommer man over de selvsagte, de som henviser til andre betalende nettsider. Man utelukker disse. Fortsetter å chatte med andre profiler. Men så skjønner man at alt er bare tull og tøys.

 

De henviste stadig til e-post og Skype. Da henviste jeg til WhatsApp eller LINE, som er det vanligste i Thailand. Men dette kunne de ikke bruke av diverse grunner.

 

Jeg sendte de samme meldingene til godt over hundre profiler. Til slutt ble det så latterlig at jeg bare skreiv og masse sendte spørsmålene til tilfeldige profiler. Om jeg hadde giddet å sittet der for å kaste bort tiden min så kunne jeg mest sannsynlig funnet dobbelt så mange falske profiler på veldig kort tid. 

 

Hilsen Årlig Reisende til Thailand

 

Redaktørs kommentar: Vi har konferert med en erfaren bruker av dating apps. Han sier at ThaiCupid ikke er noe han finner som et godt alternativ. Tinder har vært brukt lenge. Likeledes Tagged, som kjøpte opp den mye brukte appen hi5. Når det gjelder ThaiCupid så har de en ganske god rating på Trustpilot men dårlig på SiteJabber. Red.

 

(© Thailands Tidende. 21. september  2022)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)