[ annonse ]
TRIVES: – Jeg masserer de kundene jeg vil, og finner på en unnskyldning til de kundene jeg ikke liker, sier «Pailin». TRIVES: – Jeg masserer de kundene jeg vil, og finner på en unnskyldning til de kundene jeg ikke liker, sier «Pailin». Foto: Helge Heyerdahl
1. januar 2017

– Mennene er snille og rause

Skrevet av 
[ annonse ]

«Pailin» har jobbet med massasje lenge. Hun bestemmer selv hvem hun vil massere, og hvem hun skal tilby seksuelle tjenester til. Hun elsker friheten i yrket, og sier at nordmenn er rause.

 

Vi har fått lov å møte to damer på et massasjested med «dunkel belysning», som gjerne er kjennetegnet på at det er mulig å få kjøpt ekstra seksuelle tjenester. Vi er invitert for å se på forholdene og ta en kjapp prat med «Pailin», som har rundet 40, og «Ning», som har passert 50. De møter oss ved nærmeste lyskryss, og geleider oss til arbeidsplassen. Ning er ansvarlig for driften, mens Pailin er en av en håndfull jenter som tar seg av kundene. Vi spurte Pailin:

– Vi er blitt fortalt at du og kollegaene dine er deres egne sjefer, mens politiet mener at noe annet ofte er faktum. Hva er tilfellet her hos dere? 

Les: Politiet mener jentene blir utnyttet

– Jeg jobber når jeg vil og tar ferie når jeg vil. Jeg masserer de kundene jeg vil, og finner på en unnskyldning til de kundene jeg ikke liker. Pengene kundene betaler i resepsjonen deler sjefen og jeg. Det fordi jeg har eget foretak og leier rom for en del av massasjeprisen. Dette er fakta, så folk kan selv trekke sin konklusjon. For meg er det stor frihet, og jeg er her med åpne øyne og vet veldig godt hva jeg driver med, sier Pailin, som understreket at ingen har lurt eller tvunget henne dit. 

Vi velger å utelate spørsmål av privat karakter angående potensielle ekstratjenester, for å minimere risikoen for å bli kastet på dør før intervjuet er over.

[ annonser ]

– Du snakker svensk, hva kommer det av at du jobber i Norge?

– Det kommer av problemer med mannen min i Sverige, som jeg synes det er for privat å snakke om. Men det er også fordi jeg kan tjene mye mer i Norge enn i Sverige. 

Les: Sexsalg i Oslo: – Jentene tjener godt, ingen klager

– Nå er det juletid, noe som vel også betyr razzia-tid. Har dere problemer med politiet? 

– Ikke i det hele tatt. Vi jobber lovlig, betaler skatt via eget foretak, og har sertifikater og utdanning. 

– Hvordan reagerer du på politiets uttalelser i forbindelse med razziaene i Bergen? 

– Jeg har ikke vært i Bergen, så jeg kan bare svare for det jeg vet skjer i Oslo, og det jeg har hørt fra andre. For min egen del så kom jeg hit fra Sverige av egen fri vilje, kan snakke thai, svensk og engelsk, og alt er opp til meg. Jobbe én time i uka eller jobbe hele døgnet, «Up to me».  

– Du virker å trives med jobben? 

– Det eneste negative jeg har opplevd er at jeg har hatt sjefer og kollegaer som prater og sladrer for mye. Ellers har jeg ikke noe negativt å si. Norske menn som kommer hit er snille og trivelige... og rause med tips.

«Ning», som leder massasjesalongen, har egen massasjevirksomhet i Sverige. 

– Det er enklere å drive i Sverige, men det er mer penger i Norge. Her i Oslo er det stort fokus på at jentene skal kunne massere, og det tolereres ikke at jentene leder kundene over på seksuelle tjenester som hovedmål, sier Ning.

– Kundene som kommer hit skal vite at de kan få en skikkelig massasje, og ikke en masete massør som vil noe annet.

(© Thailands Tidende. Utgave 1/2017 – 1. januar 2017)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Phileas Fogg i Pattaya
( / Til salgs)

Phileas Fogg i Pattaya

Thailand i Norge (kart)