[ annonse ]
1. oktober 2018

Møter med Helfo, uten NAV

Skrevet av 
[ annonse ]

Den norske ambassaden i Bangkok vil arrangere informasjonsmøter på fire steder i november måned. Det dreier seg om Pattaya (19.11), Cha-am (20.11), Khon Kaen (22.11) og Phuket (23.11). Det er i skrivende stund ikke bestemt på hvilke hoteller møtene skal arrangeres, men de skal starte kl. 10 på dagen.

Ambassaden har i en årrekke pleid å arrangere møter sammen med NAV og Helfo. Etter 2016 bestemte NAV at de ikke lenger vil møte nordmenn i utlandet. Helfo kom ikke med samme uttalelsen, men de hadde heller ikke tid til å besøke Thailand i fjor.

Derfor var det i fjor for første år på lenge ingen tradisjonelle ambassademøter. Ambassadepersonellet, uten støtte fra Norge, arrangerte imidlertid et møte i Pattaya 16. mars i fjor.  De valgte Pattaya, siden det er der det pleier å møte opp fleste folk. I fjor deltok drøyt hundre stykker.

Vi spurte ambassaderåd Merete Alvestad Henriksen:

– Har dere fått mange henvendelser med ønske om slike møter, som har gjort at dere kom tilbake med møter i år etter opphold i fjor?

– Ambassaden har ikke fått mange henvendelser fra nordmenn i Thailand. Tidligere tilbakemeldinger etter møtene og informasjon fra våre konsulat gjør at vi kjenner til at disse møtene er populære i det norske miljøet. Vi har imidlertid ønsket at Helfo skulle delta på møtene sammen med ambassaden, og det har ikke vært mulig å få til dette før nå.

På møtene legges det opp til mulighet for individuelle samtaler på ettermiddagen. Det blir også mulig å søke om pass. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 10/2018 – 1. oktober 2018)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)