[ annonse ]
Trekkspiller Odd Arne Sørensen opptrer i Pattaya. Det er også han som står som musikalsk arrangør. Trekkspiller Odd Arne Sørensen opptrer i Pattaya. Det er også han som står som musikalsk arrangør. Foto: Privat
1. november 2018

To dansegallaer i november

Skrevet av 
[ annonse ]

November står i dansens tegn, først en uke i Cha-am og deretter en uke i Pattaya, med trekkplastre som Rune Rudberg og Odd Arne Sørensen. Mange nordmenn kommer flyvende ned, mens andre er her allerede og kjøper billetter på stedet.

 

5. til 9. november er det dansegalla i Cha-am. Det er Orkideekspressen som arrangerer for 7. gang , etter et opphold i fjor. De lokker med Rune Rudberg med band (5. nov), Petter A. Røstads orkester  (6. nov) og Anne Nørdsti med band (8. nov). 9. november er alle bandene på scenen.

Arrangør Edgar Skjønhals opplyser til oss at det er 220 påmeldte deltakere som kommer fra Norge.  Han sier videre at det normalt er mellom 60 og 100 som kommer for egen maskin og løser billetter  i døra til de ulike tilstelningene.

 

Ni musikere i Pattaya

Uten en eneste dags opphold, kan danseløver råkjøre fra Cha-am over til Pattaya og delta på New Nordics dansegalla 10. til 15. november. Dit kommer det ni utøvere, med primus motor Odd Arne Sørensen i spissen. Han har med seg Hanne Mette Gunnarsrud, PK, Torgeir Hansen, Andreas Holø, Lena Teigen, Neil Wilde, Mr. Ray og Lasse Sigfridsson.

Av disse var Sørensen, PK, Gunnarsrud, Hansen og Mr. Ray også med på fjorårets dansefestival. Rune Rudberg, som i fjor var i Pattaya, opptrer altså i år i Cha-am.

 

[ annonser ]

Trekkspiller arrangerer

Odd Arne Sørensen (45) fra Kongsvinger er trekkspiller, pianist og solist, og norsk og nordisk mester i gammeldans. Han er også kjent som trekkspilleren i det hedmarkske dansebandet Ingemars, hvor han har vært medlem siden 1999, med unntak av tre år mellom 2010 og 2013.  Han har for andre året ansvaret for å samle sammen musikere til New Nordics Dansegalla. Vi spurte:

– Er det noe nytt i år sammenlignet med i fjor?

– Opplegget er bortimot det samme som i fjor, det fungerte så fint. Med artister fra UK, USA, Sverige og Norge så håper jeg årets dansetur virkelig vil falle i smak.

Han legger til: – Det har vært bra respons fra både Asiaspesialisten og Solgruppen. Det føles nok litt tryggere å reise på dansetur med en større gruppe av likesinnede.

Før dansegallaene arrangerte New Nordic musikkfestivaler, i januar/februar 2017 med bl.a. Tommy Körberg og Stephen Ackles og året før med bl.a. Terje Tysland, Casino Steel og Dag Ingebrigtsen.

(© Thailands Tidende. Utgave 11/2018 – 1. november 2018)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)