[ annonse ]
Leserinnlegg: Mindre seriøs thaimassasje i Norge Illustrasjonsfoto: Hippopx
27. november 2022

Leserinnlegg: Mindre seriøs thaimassasje i Norge

Skrevet av 
[ annonse ]

– Nå selges det seksuelle tjenester på mange massasjesteder i Bergen, skriver vår leser, som har kjent miljøet lenge.

 

Leserinnlegg:

 

Jeg har gått til massasje i mange år og har kontakt med en del av damene. Jeg tror det var mer ulovlig arbeidskraft og manglende papirer tidligere, men tilbud om seksuelle tjenester har økt.

 

Det virker som om dette er akseptert, og det stilles ingen spørsmål til utleiere om de vet at de leier ut til sexarbeid. Politiet har vel nok med å sjekke papirene til damene, spanerne får ikke med seg hva som skjer når døren er lukket, men vet nok hva som skjer.

 

Jobbes det under tvang? Har ikke disse thaidamene rettigheter på livsopphold i Norge, og føler seg derfor tvunget til å være sexarbeidere?

[ annonser ]

 

Svaret er, jeg tror ikke mange av dem blir tvunget til å tilby sex, men jeg er bekymret for hvor lett de velger den veien for å tjene penger. 

 

 

Damene sitter gjerne igjen med 250 kr pr massasjekunde, og har kanskje i snitt 3–5 kunder daglig. Altså kanskje 1000 kroner pr dag. Så da blir ekstra tips et stort tilskudd i inntekten. Det kan dreie seg om alt fra 500 til 2500 kroner, avhengig av hvor langt de går.

 

Noen av damene trenger disse pengene, for de har spillegjeld med dyre lån fra andre thaier i Norge som har orden på økonomien.

 

Inntrykket av Bergen er jo at de annonserer med at de ikke gjør noe annet en massasje, men alle jeg har besøkt har tilbudt sine tjenester, og man leser på diverse forum på nettet om andre folk med samme erfaring.

 

Noen av damene reiser i tillegg jevnlig rundt for å bytte på kunder som hele tiden vil ha noe nytt. Flere av damene reklamere på RealEscort at de tilbyr sex, men oppgir ikke at de jobber i massasjesalong.

 

Bergen er neppe verst heller, når en ser på Stavanger/Sandnes, Drammen og Oslo.

 

Noen burde sette på dagsorden hvordan mange thaidamer i Norge lever, for det var neppe sexarbeider som var drømmeyrket deres.

 

Bergenser

 

(Thailands Tidende. 27. november  2022)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)