[ annonse ]
Pressetalsmann Taweesin Visanuyothin opptrer nå tre dager i uken. Pressetalsmann Taweesin Visanuyothin opptrer nå tre dager i uken.
10. juni 2020

Fase 4 uten barer og puber

Skrevet av 
[ annonse ]

På dagens pressekonferansen fra Covid-komiteen uttalte talsmann Taweesin at barer og puber ikke får åpne i fase 4 heller, men restauranter får servere alkohol.

 

Dette skal endelig avgjøres på et møte på fredag. Som noen ganger før offentliggjør de slike ting i forkant, for å se hva slags reaksjon de får fra folket. Det ble også gitt en oppfordring til næringslivet som ennå ikke får åpne om å ta kontakt med planer for sikker åpning av deres etablissementer.

 

På spørsmål fra pressen sa talsmann Taweesin at puber og barer ikke er spesielt viktig for økonomien, men de innebærer risiko fordi folk har en tendens til å oppholde seg på samme sted lenge.

 

Fase 4 starter enten 14. eller 15. juni, eksakt dato var ikke klarlagt ennå.

 

Angående åpning av landets grenser, sa talsmannen at når landet innenlands har vært smittefritt i 3–4 uker så kan folk bevege seg fritt omkring uten å være redd for smitte, noe som er veldig behagelig. Men det kan man ikke hvis man åpner grensene.

[ annonser ]

 

LES: Planlegger avtaler med land med lite smitte

 

Dette er holdningen til regjeringen, etter det vi har sett, og som er annerledes enn andre turistland i verden. Turistland med mye mer smitte enn Thailand velger å åpne, for å ikke gjøre enda mer skade på økonomien og turistindustrien.

 

LES: Andre turistland åpner mens Thailand er offer for egen suksess

(© Thailands Tidende. 10. juni 2020)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)